Verslag Halloween avondhappenings 2010
Vorig weekend was de grote finale van Disney’s Halloween Festival 2010 met 2 hard-ticket evenementen in het Disneyland® Park en de Walt Disney® Studios. Op zaterdag 30 oktober werd Terrorific Night 2 georganiseerd in het Walt Disney® Studios Park. Dit evenement (van 21.00-01.00u) was gericht op volwassenen: tijdens deze avond werden de bezoekers de stuipen op hun lijf gejaagd! Verder kregen diverse attracties “horror makeovers” en liepen er overal zombies en andere engerds rond.

Op zondag 31 oktober 2010 werd in het Disneyland® Park de Halloween Party 2010 georganiseerd. Deze avond duurde van 21.00-01.00u en was gericht op de hele familie. Het hele Park was geopend en er liepen Disney figuren in hun Halloween outfit rond. Verder waren er speciale shows en parades. Ter afsluiting werd om middernacht de grote finale show opgevoerd met muziek, dans, projecties, speciale effecten en vuurwerk.

De hele maand oktober werden ook kleine Halloween avondhappenings gehouden: Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party (op 8-15-22-26 oktober). Deze avonden in het Disneyland® Park duurden telkens van 20.00-23.00u en waren voornamelijk op kinderen gericht. Tijdens deze avonden was Frontierland geopend, evenals Fantasyland en een deel van Advontureland. Overal liepen Disneyfiguren rond in hun Halloween outfit! Ook werd er een grote show op Central Plaza opgevoerd: “The Disney’s Not-So-Scary Halloween Show”. Als afsluiting reed de “Disney’s Not-So-Scary Cars Cavalcade” vanuit Central Plaza naar Town Square voor een meet & Greet met de bezoekers. Hieronder een filmpje (Nico Abela Productions) van deze parade.
Bron: http://dlrpfan.wordpress.com