Na de Marvel Superhelden Zomer en het Disneyland Paris Magic Run Weekend is het alweer tijd voor Halloween, een van de populairste seizoenen van Disneyland Paris. Dit jaar is Halloween extra speciaal want Mickey Mouse viert zijn 90e verjaardag met extra griezelige activiteiten! Disney's Halloween Festival kun je dit jaar bezoeken van 1 oktober t/m 4 november 2018. Wij vertellen je alvast wat je allemaal kunt beleven tijdens dit vernieuwde seizoen!

Disney's Halloween Festival tijdens de verjaardag van Mickey Mouse

De Halloween Cavalcade is terug!

Helaas was vorig jaar deze parade niet te zijn tijdens de Halloweenperiode, maar dit jaar keert de speciale Halloweenparade terug naar het Disneyland Park. Aan de parade wordt ook een nieuwe wagen toegevoegd speciaal voor de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Op de wagen zie je Mickey die een bezoek brengt aan de spookachtige attractie Phantom Manor.

Ontmoet de Disney schurken

Uiteraard staat Halloween ook weer in het teken van de de Disney schurken. Achter het Kasteel van Doornroosje vind je weer de doornstruik van Malificent, maar je komt nog veel meer schurken tegen in het park. Op het Royal Castle Stage voeren ze een speciale show op.

Disney schurken tijdens het Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris

De Grandioze Mickey Mouse Party

Naast de Disney schurken ontmoet je natuurlijk ook Mickey en zijn vrienden zoals Minnie, Pluto, Stitch en Goofy. Samen maken ze een groot feest van Mickey zijn verjaardag!

Nieuwe attractie! Mickey’s PhilharMagic

De start van Halloween betekend ook de start van Mickey's 90e verjaardag. Speciaal voor zijn verjaardag opent er een nieuwe attractie in het Disneyland Park namelijk Mickey’s PhilharMagic. Donald heeft voor Mickey een muzikale show voorbereid vol met de beroemdste Disney liedjes en verhalen.

De nieuwe attractie Mickey’s PhilharMagic

Als je meer wil weten over de activiteiten rondom de verjaardag van Mickey Mouse, dan kun je het beste even dit artikel lezen op onze website: De 90e verjaardag van Mickey Mouse met een nieuwe attractie.

Disney Halloween Party

Heb je na 1 dag in de parken nog niet de juiste dosis schurken en griezels binnen gekregen? Kom dan naar de Disney Halloween Party! De Disney Halloween Party vindt dit jaar plaats op 31 oktober 2018 van 20:30 tot 02:00. Op het programma staan huiveringwekkend veel nieuwigheden en je mag zelfs verkleed naar het park komen.

Let op dat je voor deze avond een speciaal ticket nodig hebt. Het ticke kun je hier kopen via de website van Disneyland Paris

Disney's Halloween Festival tijdens de verjaardag van Mickey Mouse