Voorbereidingen ook in volle gang voor de All Stars Express!
In een eerder artikel was al te lezen dat de voorbereidingen voor het New Generation Festival nog in volle gang zijn! Naast de vele versieringen wordt er ook hard aan gewerkt om het zo beroemde treintje van Minnie (Minnie’s Party Train) een nieuw jasje te geven. En daar hoort ook een nieuwe naam bij: All Stars Express! Wat niet gaat veranderen is de muziek van het treintje: “Tous en Train”, dit liedje is namelijk mateloos populair en het was dan ook geen optie om nieuwe muziek te maken. Wel zijn er wat invloeden van “de nieuwe generatie” te horen: o.a. Toy Story, Pinokkio, Lilo & Stitch, maar ook een stukje uit It’s a small World! In de trein zelf zul je nog wel wat invloeden van Minnie’s Party Train ontdekken zoals de Mickey vormen en slingers. Ook het logo van het New Generation Festival zal in een Mickey vorm komen. Hieronder een afbeelding van de hele All Stars Express:


Zoals je ziet zijn er nog genoeg figuren van de “oude” generatie te vinden zoals Donald, Pluto, Goofy en Minnie zelf natuurlijk.

Bij een nieuw thema hoort ook een vernieuwde plattegrond van de Parken. De binnenkant van de plattegrond is nog niet vrijgegeven maar een voorbeeld van de voorkant al wel. Vanaf 2 april 2010 zal deze plattegrond gaan gelden en je vind er veel invloeden terug van de nieuwe zomerbrochure van Disneyland® Parijs zelf (brochure van Holland International), zoals de nieuwe generatie die met een parachute landt in het Park.


Bron: www.jaivy.web-log.nl