Voorproefje New Generation Festival
De bezoekers van Disneyland® Parijs werden gisteren, 20 maart 2010, op de eerste “soft-openings” getrakteerd! Zo kregen ze een voorproefje op de Meet & Greet met Prinses Tiana & Prins Naveen, want het nieuwe paar was te zien op Town Square.
Ook konden de bezoekers het nieuwe treintje al zien: de All Stars Express reed namelijk voor de allereerste keer door Main Street, U.S.A.. Wall-E is goed te zien, net als de New Generation figuren. Zoals je op de foto kunt zien is de wagon van Minnie hetzelfde gebleven (dus toen het nog Minnie’s Party Train was).Ook de Dreams of Romance float in de Disney’s Once upon a dream Parade in het Disneyland® Park is aangepast: o.a. de kleur van de bloemen is aangepast en ook is er een soort podium gemaakt waarop Prinses Tiana en Prins Naveen zullen staan. Dit betekend dat Belle en het Beest nu als Belle en de Prins op de wagen te zien zullen zijn.


Maar ook in de Walt Disney® Studios was er een soft-opening te zien, namelijk de nieuwe wagen van Rémy en Emile van Ratatouille tijdens de Stars ’n Cars Parade. Inclusief het nieuwe dansje tijdens de show op Place des Stars.


In de komende weken zullen er nog meer voorproefjes te zien zijn. Zo zullen de bezoekers die op dinsdag 23 maart a.s. (14u) in het Park zijn de soft-opening van de nieuwe show “Disney Showtime Spectacular” op Central Plaza kunnen zien! Zoals je ziet is Disneyland® Parijs bijna klaar voor het New Generation Festival!


Bron: http://www.jaivy.web-log.nl