Geen Terrorific Night in 2013
Volgens de altijd goed geïnformeerde bronnen van Disney Central Plaza, zullen er dit jaar geen Terrorific Nights worden georganiseerd tijdens het Halloween seizoen. Het Walt Disney Studios Park was de afgelopen jaren enkele avonden in oktober het decor van de 'volwassen-versie' van Halloween met zombies, enge wezens en schrikeffecten.

Volgens Disney Central Plaza zou het hard-ticket evenement niet aan de standaarden van Disney Parks & Resorts voldoen en daardoor op aandringen van de Amerikanen zijn geschrapt van de kalender. Disney zelf rept voorlopig met geen woord over het lot van Terrorific Night. Philippe Gas, CEO van Disneyland Paris, heeft wel al laten doorschemeren dat er grote veranderingen op komst zijn voor zowel het Halloween-, als het Kerstseizoen in Parijs. Wat hier precies mee wordt bedoelt is vooralsnog onduidelijk. Komende zomer zal Disney meer bekend maken over het entertainment tijdens het Halloween- en Kerstseizoen.

Een bezoeker maakte een korte video tijdens Terrorific Night 2012 met een impressie van de sfeer en attracties tijdens dit evenement:Bron: Disney Central Plaza