Jaarpashouders mogen al om 8.30u Toy Story Playland bezoeken!
Afgelopen dinsdag, 17 augustus 2010, is Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park dan eindelijk geopend! Via de franstalige Disneyland® Parijs website en de Disneyland® Parijs Facebookpagina kon je de liveuitzending van de opening bekijken. In diezelfde uitzending werd ook een hele leuke mededeling voor jaarpashouders gedaan: vanaf 25 augustus 2010 kunnen alle jaarpashouders van Disneyland® Parijs voor de officiële openingstijd van de Walt Disney Studios® het nieuwe Toy Story Playland gaan bezoeken!

Het gaat om de periode van 25 augustus t/m 17 september 2010. Jaarpashouders (Francilien, Fantasy en Dream) mogen dan om 8.30u al naar Toy Story Playland (de rest van het Park gaat gewoon om 10u open). Elke jaarpashouders mag ook nog eens max. 2 personen meenemen (uiteraard met een geldige toegangskaart). In tegenstelling tot de “Extra Magic Hours”, die ook voor de hotelgasten gelden, is dit echt alleen voor de jaarpashouders…

Dit is dus een unieke kans om het nieuwe land extra lang te gaan bezoeken en beleven! En zoals je al in een eerder artikel kon lezen zijn de Walt Disney Studios® op zaterdag 21 en 28 augustus 2010 ook nog eens tot 21u geopend.


Bron: http://jaivy.web-log.nl