Nieuwe foto's attracties Toy Story Playland
In een eerder artikel waren al nieuwe foto's van Buzz Lightyear te zien bij de hoofdingang van Toy Story Playland. Van de attracties in Toy Story Playland zijn ook nieuwe foto's beschikbaar. Zo is er een concept art vrijgegeven van Toy Soldiers Parachute Drop, deze afbeelding is alleen ter illustratie omdat in de attractie straks 6 mensen per parachute plaats kunnen nemen. Hier wordt een levensgrote walkie talkie als blikvanger geplaatst.

Ook van het militaire kamp van de groene soldaatjes is een concept art vrijgegeven: daarop is te zien dat het gebouw waar de wachtrij door heen loopt veel details bevat. Ook decorstukken zoals de soldaatjes zelf zullen er te zien zijn en een grote truck.

Op de concept art van Slinky Dog Zig Zag Spin is te zien dat de attractie "schuin" komt te staan. Hierdoor draait de bezoeker niet alleen rondjes, maar gaat ook naar boven en beneden. Het showgebouw is zo gemaakt dat het een grote kartonnen doos lijkt waarin Slinky Dog verkocht wordt als speelgoed. En ook hier zijn de details weer erg mooi: zo zie je grote afdrukken van voetstappen op de voetpaden.


Als laatste is er nog de half-pipe RC Racer. RC Racer is eigenlijk een grote plastic racebaan, waarin bezoekers in een auto op en neer racen, deze raceauto biedt plaats aan 20 personen. De gethematiseerde wachtrij van RC Racer is ook erg mooi qua details. Scherpe bochten, vangrails en lantaarnpalen, helemaal in het thema van de bekende Scalextric racebanen. Als grote blikvanger zal bij RC Racer een grote raceauto komen te staan.Bron: http://dlrpfan.wordpress.com