Ontmoet de Disney figuren tijdens een nieuwe meet & greet in het Studios Park
Sinds kort is er weer een nieuwe mogelijkheid om de Disney figuren te ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. Naast de bekende locaties, is er nu ook dagelijks een kleine happening in het Backlot gedeelte van het park: Meet the Disney Stars!

Op 5 tijdstippen per dag kunnen bezoekers de volgende Disney figuren ontmoeten: Minnie, Donald, Daisy, Knabbel, Babbel, Goofy, Woody, Emile, Remy, Woody, Stitch, Elastigirl en Mr. Incredible (figuren kunnen per dag verschillen). Zij zullen het park te voet en via een float uit de Cinema Parade betreden naast de uitgang van Rock ‘n’ Roller Coaster.Zodra de float tot stilstand is gekomen nabij de ingang van Rock ‘n’ Roller Coaster, zullen de Disney figuren zich rondom verspreiden om bezoekers te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Ondertussen zal er muziek te horen zijn en dansen de figuren samen met de kinderen.

Meet the Disney Stars is (onder voorbehoud) dagelijks te zien om 10:45, 12:15, 13:15, 15:30 & 16:40 uur in het Backlot gedeelte van het Walt Disney Studios Park.

Bron: Characters Photos Blog