Speciaal evenement Toy Story Playland voor Shareholders
Op dinsdag 17 augustus 2010 is het dan zo ver, Toy Story Playland in het Walt Disney Studios® Park wordt dan geopend! Ter gelegenheid van deze opening zal er op vrijdag 3 september een speciale avond georganiseerd worden voor de shareholders van Disneyland® Parijs. Tijdens deze avond kunnen de 3 nieuwe attracties gedaan worden (RC Racer, Slinky Dog Zigzag Spin en Toy Soldiers Parachute Drop). De shareholders die naar deze avond willen, moeten zich wel van te voren inschrijven via de officiële website van de Shareholders Club. Dit kan nog tot en met vrijdag 27 augustus, maar: op is op! Voor de precieze voorwaarden kun je ook op de Shareholders Club website terecht.

Het programma voor de avond is ook al bekend. Van 20.30u tot 23.30u kun je de volgende attracties in het Walt Disney Studios® Park bezoeken: RC Racer, Toy Soldiers Parachute Drop, Slinky Dog Zigzag Spin, Tower of Terror, Crush’s Coaster en Cars Race Rally.

Er is ook een speciale aanbieding voor de Shareholders als zij willen overnachten in het Disneyland® Hotel of Hotel New Port Bay Club namelijk 30% korting! Voor meer informatie over deze aanbieding én om te reserveren kun je bellen naar de reserveringslijn van Disneyland® Parijs 0900-0654. Let wel op dat deze korting alleen geldt in het weekend van 3 en 4 september.

Ook kan er op vertoon van de Shareholders Clubkaart én de bevestiging van inschrijving voor deze avond gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats van de Disney® Parken (alleen geldig op 3 september 2010).


Bron: http://jaivy.web-log.nl/