Vanaf 26 juni zal Toy Story 4 in Nederland en België in de bioscoop te zien zijn. De release van deze Disney Pixar film gaat ook zeker in Disneyland Paris niet onopgemerkt voorbij. Rond de première van de film kun je 11 dagen lang genieten van de Toy Story Play Days in het Walt Disney Studios Park. Dit speciale evenement kun je gaan beleven van 18 t/m 28 juni 2019.

Buzz Lightyear in Disneyland Paris

Een digitale speurtocht

Tijdens de Toy Story Play Days kun je verschillende extra's meepikken in het Walt Disney Studios Park. Zo kun je op een digitale speurtocht om Bonnie’s nieuwste speelgoed, Forky, te vinden. Forky is gemaakt door Bonnie zelf van een plastic lepel en zal in de 4e Toy Story film voor het eerst te zien zijn.

Een exclusieve preview

In het Studio Theater waar je normaal de stuntshow Marvel Superheroes United kunt kijken, zal tijdens de Toy Story Play Days een exclusieve preview te zien zijn van Toy Story 4. Ook krijg je een aantel scenes te zien die niet in de film zitten!

Ontmoet de helden uit de film

Op de foto gaan met Buzz Lightyear, Woody en Jessie is geen elke probleem in Disneyland Paris. Je komt ze op verschillende plekken tegen in de parken. Speciaal voor dit evenement kun je ook op de foto met een van de andere hoofdrolspelers uit Toy Story 4. Bo Peep zal tijdens dit evenement haar opwachting maken om bezoekers te ontmoeten.

Toy Story Playland in Disneyland Paris

Nog veel meer

In het Walt Disney Studios Park zal speciaal voor de Toy Story Play Days exclusieve merchandise in de winkels liggen. Ook kun je speciale snacks kopen bij een aantal punten in het park.

Uiteraard is het Walt Disney Studios Park de thuisbasis van Toy Story Playland. De plek die je helemaal onderdompelt in de sfeer van Toy Story. Maak een ritje in de Slinky Dog Zigzag Spin of in de RC Racer voor de echte durfhals. Vanuit de Toy Soldiers Parachute Drop heb je een mooi uitzicht over de toekomstige uitbreidingen van het park. De eerste werkzaamheden zijn namelijk al bezig. Vergeet naast de attracties in Toy Story Playland niet om Buzz te helpen om Emperor Zurg te verslaan in het Disneyland Park. Buzz Lightyear Laser Blast is namelijk nog steeds een van onze favoriete attracties.

Voordelig naar Disneyland Paris

Een verblijf in Disneyland Paris tijdens de Toy Story Play Days hoeft niet duur te zijn. Er zijn namelijk een aantal aantrekkelijke aanbiedingen op dit moment. Zo is er een speciale aanbieding voor Disney's Davy Crockett Ranch wanneer je graag in de natuur verblijft. Ook zijn er aan aantal acties waar je tot 25% korting krijgt op je verblijf en tickets plus vele extra's zoals gratis ontbijt, gratis diner en € 200,- zakgeld.

Met meest actuele overzicht van alle aanbiedingen vind je hier op onze website.


SintSint