Veranderingen op komst bij Disney’s Stars ‘n’ Cars
In het Walt Disney Studios Park kunnen bezoekers al vanaf 2009 genieten van een uniek evenement. Disney’s Stars ‘n’ Cars laat de sterren uit de films stralen met een korte parade en vervolgens een show op Place des Stars. In het najaar zal het concept van deze ‘parade’ gaan veranderen.

Momenteel start het paradegedeelte in Toon Studio, waarna de wagens naar Place des Stars op Production Courtyard een stop maken voor het showgedeelte. Een deel van de Disney figuren doen vervolgens mee aan deze show, terwijl het andere heel het publiek aan de achterzijde van het podium vermaakt met een meet & greet en foto momenten.

Komende periode volgen er diverse tests om het concept te veranderen. Disney wilt erg graag een volwaardige parade van maken, zoals in de beginjaren met de Cinema Parade. Hierbij vertrekt de parade in Toon Studio en verlaat dan via Production Courtyard en Backlot het park aan de andere kant. Uit tests moet blijken of dit concept ook daadwerkelijk wordt ingevoerd. Er zouden 2 showstops langs de route worden ingevoerd, waarbij de bezoekers de mogelijkheid krijgen om de figuren te ontmoeten.

Voorlopig gaat het nog om tests, maar als deze succesvol verlopen, dan zal de ‘vernieuwde’ parade vanaf het najaar iedere dag te zien zijn in het Walt Disney Studios Park.

Bron: DLRP Fan Blog (http://dlrpfan.wordpress.com/)