Voor de echte Tower of Terror fans Naast de al bestaande rondleiding, de “Guided Tours” door het Disneylandpark (duur: 2 uur)en de Walt Disney Studio’s (duur: 1 uur), is het vanaf 19 december ook mogelijk een rondleiding te krijgen door de Tower of Terror, “La Tour de la Terreur”.

Deze 1 uur durende rondleiding, in een groep van max. 10 personen, begint om 9.10u bij Studio Services welke te vinden is in “Front Lot” in de Walt Disney Studio’s. Tijdens de rondleiding krijg je toegang tot de lobby, kamers, en bibliotheek van het hotel. Uiteraard kom je naast de legende ook geheimen en verborgen details te weten! Na deze spannende rondleiding met de typische “inside jokes” mag je natuurlijk meteen plaatsnemen in de attractie!
Dit is meteen een groot verschil met de al bestaande “Guided Tour” door de WDS: bij die rondleiding doe je ook de Tower of Terror (ToT) aan maar worden er maar weinig details verteld. Ook mag je na de “Guided Tour” niet plaatsnemen in deze spannende attractie. Dus voor de echte ToT- fans is de nieuwe rondleiding een echte aanrader!

De prijs voor deze rondleiding is EUR 12. Houders van een jaarpas krijgen korting, zij betalen EUR 9,60. Voorlopig wordt deze rondleiding alléén op zaterdag gegeven en alleen in het frans, maar bij voldoende belangstelling zal dit uitgebreid worden en zal de rondleiding waarschijnlijk ook in het engels te volgen zijn. Voor reserveringen of meer inlichtingen kun je een bezoek brengen aan Studio Services, “Front Lot” in Walt Disney Studio’s.

Bron: www.idf-offres.disneylandparis.fr/passeport-annuel/adherents/visite-des-attractions-disney.xhtml en www.dlrptoday.com