Of het nu gaat om een dagtochtje of een complete reis, als u met een groep naar het meest magische plekje in Europa afreist heeft u dat liever goed geregeld!
Het organiseren van een dergelijke groepsreis kan een grote opgave zijn. Wij van MagischeNachten.nl zijn u graag van dienst met onze kennis van het resort en onze contacten in de reisbranche. Als intermediair kunnen wij u een hoop werk en zorgen uit handen te nemen.

Ongeacht uw doel en budget is er voor iedere groep vanaf 31 personen wel een geschikte reis voor u samen te stellen. Disneyland Paris (Euro Disney) is de locatie bij uitstek voor een bedrijfs- of schoolreisje, incentive of een uitstapje van uw sport-, muziek- of vriendengroep. Een bezoek aan Disneyland Parijs, bevordert de teamspirit en is bovendien makkelijk bereisbaar.

Heeft u groep van 30 of minder personen? Geeft u dan uw voorkeuren in onze zoekmodule in het blok elders op deze pagina of op de homepage.

Onze professionele partner, waar u uiteindelijk direct zaken mee zult doen, is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Zij kunnen door jarenlange ervaring, creativiteit en vakkennis een offerte opstellen die volledig aan uw wensen tegemoet zal komen.

Nadat wij een offerte-aanvraag van u hebben ontvangen, gaan wij onmiddellijk aan de slag om een inventarisatie te maken van de kosten van de verschillende segmenten. Zelfs bij een korte reis komen al snel verschillende zaken om de hoek kijken, waar u rekening mee dient te houden:

- De reis naar het resort, per touringcar, trein of eigen vervoer.
- Het verblijf ter plaatse in een thema hotel van Disneyland Paris, een hotel in de omgeving of een hotel in het centrum van Parijs.
- Het entree voor het Disneyland Park of de Walt Disney Studios, of een speciaal hopper-ticket voor beide parken.
- De begeleiding tijdens de reis van de buschauffeur of van eventueel een ervaren gids.
- Diners in restaurants afgestemd op uw wensen en groepsgrootte.
- Excursies, er is in de omgeving zoveel meer te doen.
- Conferentiemogelijkheden.
- Verzekeringen voor schade en aansprakelijkheid

Wanneer u nog vragen heeft over groepsreizen naar Disneyland® Paris kunt u altijd een e-mail versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..