Voor een lunch of diner met Disney figuren kan je kiezen uit drie geweldige locaties in het Disneyland® Park of in Disney® Village:In het hart van het Disneyland® Park nodigt restaurant Auberge de Cendrillon je uit om in een betoverend decor en in het gezelschap van Disney Prinsen en Prinsessen te genieten van de fijne Franse keuken. Laat je meevoeren naar een sprookjesachtige omgeving en proef de betovering van een koninklijke maaltijd.

Het menu bestaat uit 1 cocktail, een voorgerecht, keuze uit hoofdgerechten, dessert, mineraalwater en koffie. Het kindermenu is een evenwichtig menu met een voorgerecht, keuze uit hoofdgerechten, een dessert en 1 frisdrank. Het restaurant is voor lunch geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur.
• Het is ook mogelijk om deze maaltijd te betalen met Maaltijdvouchers, zie voor de uitleg hiervan onze halfpension op maat pagina.Stap binnen in het gezellige Café Mickey in Disney® Village, waar werkelijk alle details van de grote Disney klassiekers tot leven komen. Maak een keuze uit één van de heerlijke menu’s die aan tafel worden geserveerd, in het gezelschap van Disney figuren.

Het menu bestaat uit een uitgebreide keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten, pizza’s en desserts. Voor kinderen is er een speciaal menu met een hoofdgerecht, een dessert, 1 frisdrank en een verrassing. Het restaurant is voor lunch en diner geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur. De Disney figuren zijn aanwezig van 12.15 uur tot 14.45 uur en van 18.15 uur tot 23.00 uur.
• Het is ook mogelijk om deze maaltijd te betalen met Maaltijdvouchers, zie voor de uitleg hiervan onze halfpension op maat pagina.

• Mocht je het nog avontuurlijker willen? Mickey en z’n vrienden treden ook op in de Buffalo Bill Wild West Show. Klik hier voor meer informatie over deze dinnershow.
• De dag beginnen met een lach? Er is ook een ontbijt met Disney figuren in Café Mickey in Disney® Village. Klik hier voor meer informatie over dit bijzondere ontbijt.
ReizenReizen