Een bezoek aan Disneyland laat zich goed combineren met een bezoek aan Parijs! De poorten van het Magische Disneyland liggen immers slechts op 32 kilometer ten oosten van de prachtige stad Parijs. Er zijn verschillende manieren om de stad te (her)ontdekken. Wanneer je een arrangement boekt (accommodatie + entree), is het zelfs mogelijk om je bezoek al vooraf te regelen. Dat bespaart je sowieso tijd ter plekke, en je bent vaak nog voordeliger uit!
Magische Dagtour door Parijs
Ontdek Parijs en de prachtige bezienswaardigheden met een rondrit per bus door de stad én een rondvaart over de Seine. ’s Ochtends maak je onder leiding van een Nederlandstalige gids een rondrit langs de vele bezienswaardigheden. ’s Middags zet de bus je af in Montmarte waar je op eigen gelegenheid en kosten kunt lunchen, de Sacre Coeur kunt bezoeken of kunt flaneren over Place du Tetre.

Het vetrek van deze Magische Dagtour is iedere dinsdag, donderdag en zaterdag om 8.45 uur vanaf Disney’s Hotel New New York®. De terugkomst kan bij de meeste hotels plaats vinden en is, afhankelijk van de verkeerdrukte, om 17.00 uur.

Parijs – Avondtour
Ontdek ’s avonds de belangrijkste prachtig verlichte bezienswaardigheden van Parijs gemakkelijk per bus. Het is de beste “snapshot”-bustour, onder leiding van een Nederlandstalige gids. Inclusief een bezoek aan de 56e verdieping van Tour Montpernasse en Trocadèro met uitzicht op de Eiffeltoren. Er is geen gelegenheid tot dineren. Afhankelijk van het seizoen kan het begin van de tour in het daglicht plaatsvinden.

Het vetrek van deze Avondtour is iedere dinsdag, donderdag en zaterdag om 17.45 uur vanaf Disney’s Hotel New York®. De terugkomst kan bij de meeste hotels plaats vinden en is, afhankelijk van de verkeersdrukte, om 22.15 uur.