De herinneringen die je in Disneyland Paris maakt wil je natuurlijk voor altijd bewaren. Zelf maak je volop foto's in het park die je deelt met vrienden of voor jezelf bewaart in een album. Wanneer je in een attractie gaat of je favoriete Disney figuren ontmoet, worden er ook foto's gemaakt. Deze foto's kun je ter plekke kopen, maar je kunt ook gebruik maken van de PhotoPass+.

Studio Photo in Disneyland Paris

Wat is een PhotoPass+?

Met de PhotoPass+ heb je al je foto's uit Disneyland Paris meteen bij de hand. Elke foto die van je wordt gemaakt in een attractie, bij een ontmoeting met een Disney figuur of bij een van de PhotoPass fotografen in het park, komen op een speciale PhotoPass website en app te staan. Vanuit de app en websute kun je meteen de foto's delen op social media, gratis downloaden of laten afdrukken.

Met een PhotoPass+ hoeft je dus niet bij elke attractie voor je foto te betalen. Een PhotoPass+ scheelt je een hoop geld als je bijvoorbeeld liefhebber bent van attractiefoto's of als je veel op de foto gaat met Disney figuren in de parken.

Hoe werkt een PhotoPass+?

Fotograaf in Disneyland Paris

Een PhotoPass+ is een pasje dat je eenmalig aanschaft. Na je aanschaf blijft een PhotoPass+ 10 dagen geldig en kun je een onbeperkt aantal foto's laten maken. Je kunt er dus je hele vakantie in Disneyland Paris gebruik van maken. Het downloaden van foto's via de PhotoPass app en website kan tot 1 jaar na de aanschaf van de PhotoPass+. Een PhotoPass+ kun je aanschaffen bij elke foto verkooppunt bij attracties en bij een aantal winkels zoals New Century Notions - Flora's Unique Boutique (Disneyland Park) en Studio Photo (Walt Disney Studios Park).

Wanneer je een attractiefoto of een foto die een PhotoPass fotograaf van je heeft gemaakt wil bewaren, laat je eenvoudig je pasje scannen. Vervolgens staat de foto meteen in je app en kun je hem delen met je vrienden. Ook kun je de foto's terugvinden op de website (www.disneyphotopass.eu).

De kosten voor een PhotoPass+ zijn € 74,99. Ook bestaat er een PhotoPass+ die je alleen kunt gebruiken bij de attracties, deze PhotoPass heet de PhotoPass+ Attractions One en kost € 39,99.

Waar kun je de PhotoPass+ gebruiken?

Je kunt de PhotoPass+ op elke plek gebruiken waar een PhotoPass fotograaf staat en bij alle attracties waar een actiefoto in zit (zie lijstje hieronder voor alle attracties). PhotoPass fotografen staan bij alle ontmoetingen met Disney figuren, maar ook op iconische locaties in beide parken. Zo staat er bijvoorbeeld vaak een fotograaf voor het kasteel om een mooie groepsfoto te maken van jou en je gezelschap.

Dit zijn de attracties waar je de PhotoPass+ kunt gebruiken:
• Star Wars Hyperspace Mountain (Disneyland Park)
• Big Thunder Mountain (Disneyland Park)
• Pirates of the Caribbean (Disneyland Park)
• Buzz Lightyear Laser Blast (Disneyland Park)
• The Twilight Zone Tower of Terror (Walt Disney Studios Park)
• Rock ‘n’ Roller Coaster Walt Disney Studios Park)

Tower of Terror in Disneyland Paris
ReizenReizen