Niemand vind het leuk om lang te wachten voor een attractie. In Disneyland Paris kun je naast de Fastpass service gebruik maken van nog een gratis service waardoor je minder lang moet wachten, namelijk de Single Rider wachtrij. Bij een aantal attracties kun je gebruik maken van deze wachtrij en zit je binnen een mum van tijd in de attractie!

Crushs Coaster in Disneyland Paris

Hoe werkt het?

Zoals de naam Single Rider al zegt bezoek je de attractie alleen. Je kunt wel met een groep de Single Rider wachtrij betreden, maar de kans dat je bij elkaar in het karretje van de attractie zit is vrij klein. Mensen die in de Single Rider wachtrij staan te wachten, worden gebruikt om lege plekjes in de attractie op te vullen.

Om gebruik te maken van de Single Rider service betreed je heel eenvoudig de attractie via een speciale wachtrij, net zoals bij de Fastpass wachtrij. De Single Rider wachtrij staat duidelijk aangegeven met bordjes waar je ook de huidige wachttijd kunt zien. Eenmaal bij het station van de attractie zal een cast member je een plaatjes aanwijzen. Net zoals in de gewone en Fastpass wachtrij.

De attracties waar je gebruik kunt maken van een Single Riders wachtrij zijn:
Disneyland Park
• Star Wars Hyperspace Mountain (Discoveryland)
• Indiana Jones and the Temple of Peril (Adventureland)

Walt Disney Studios Park
• RC Racer (Toon Studio)
• Toy Soldiers Parachute Drop (Toon Studio)
• Crush’s Coaster (Toon Studio)
• Ratatouille The Adventure (Toon Studio)

Star Wars Hyperspace Mountain in Disneyland Paris
ReizenReizen