Disneyland Paris is de perfecte plek om je verjaardag te vieren. Met al je favoriete Disney figuren om je heen en de leukste attracties is jouw dag natuurlijk al een feestje, maar er is nog meer mogelijk om het extra feestelijk te maken!

Mickey Mouse in Disneyland Paris

Tijd voor taart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een mooie en vooral lekkere verjaardagstaart. Bij de meeste restaurants met bediening en buffetrestaurants kun je een speciale taart bestellen. De taart heeft de vorm van Mickey en 8 mensen kunnen er lekker van smikkelen.

De taart kost € 35,-. Geef voordat je gaat bestellen aan dat je jarig bent en zin hebt in taart, misschien krijg je dan nog een leuke extra verrassing!

Laat zien dat je jarig bent

Buttons voor je verjaardag in Disneyland Paris

Iedereen in de Disney Parken mag best weten dat je jarig bent. Bij City Hall (Disneyland Park), Studio Services (Walt Disney Studios Park) en bij de recepties van alle Disney Hotels kun je een gratis button ophalen zodat iedereen kan zien dat je jarig bent. Alle castmembers zullen je feliciteren en sommige hebben soms een leuke verrassing voor je.

De rest van je gezelschap krijgt ook een leuke button zodat iedereen kan zien dat ze een feestje aan het vieren zijn!

Foto: DisneylandBerry

Nodig je Disney vrienden uit

Ook is het in bepaalde restaurants mogelijk om Disney figuren uit te nodigen voor je feestje. Reserveer in een van de volgende restaurants; Auberge de Cenrillon, Café Mickey en Inventions en maak er een onvergetelijk feestje van!

Om zeker te zijn van een plaatsje in een van deze restaurants loont het om van te voren te reserveren. Reserveren kan bij de conciërge van je Disney Hotel, maar je kunt ook 2 maanden van te voren bellen met +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken).


ReizenReizen