Als je Disneyland Paris bezoekt wil je daar met heel je gezin van genieten. Het kan dus zijn dat je Disneyland Paris bezoekt met een baby. Voor Baby's zijn een aantal voorzieningen aanwezig in de hotels en in de parken. Zo kun je bijvoorbeeld bij je hotel aangeven dat je graag een kinderbedje op de kamer wil hebben. Dit is helemaal gratis. Aan iedereen wordt dus gedacht.

Baby Care Center

Voor grote en kleine kinderen is Disneyland Paris een hele belevenis. Speciaal voor de kleinste kinderen zijn een aantal extra voorzieningen waar je als ouders gebruik van kunt maken. Zo zijn er bij alle restaurants kinderstoelen, flessenwarmers en speciale kindermenu's. Ook kun je een kinderwagen huren, hiervoor kun je terecht bij de rolstoelverhuur in beide parken.

Baby Care Center in Disneyland Paris

In beide Disney Parken vind je een Baby Care Center. Je kunt hier je baby verzorgen tijdens een dag in de parken. Bij het Baby Care Center kun je terecht om je baby te verschonen, een flesje te geven, borstvoeding te geven of om gewoon even de rust op te zoeken. Ook zijn in het Baby Care Center luiers en babyvoeding te koop.

Het Baby Care Center in het Disneyland Park vind je naast Restaurant Plaza Gardens op Mainstreet USA. In het Walt Disney Studios Park bevind zich het Baby Care Center achter Studio Services op Place de Frères Lumière. Ook beschikken veel toiletten in de parken over een verschoningstafel voor baby's.

Baby Switch

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis de parken in, maar er zijn natuurlijk een hoop attracties waar ze niet in mogen. Wanneer de ene ouder een ritje maakt in Big Thunder Mountain, zal de andere ouder bij de baby moeten blijven. Toch hoeft de andere ouder niet nog een keer in de rij te gaan staan. Als ouders met baby kun je namelijk gebruik maken van de Baby Switch service.

Terwijl de ene ouder bij de baby blijft, maakt de ander een ritje in de attractie. Daarna wisselen de ouders om. Spreek een Cast Member aan om er gebruik van te maken, vaak kun je wachten bij het laadpunt van de attractie. Je kunt dus elke attractie met Baby Switch doen zonder er twee keer voor te wachten. Attracties waar je gebruik kunt maken van Baby Switch zijn alle attracties die niet toegangelijk zijn voor kleine kinderen.

Tower of Terror in Disneyland Paris
ReizenReizen