Met uw toegangsticket voor Disneyland Parijs kan je tijd besparen!
Door gebruik te maken van de Fastpass, kan je de wachttijd voor bepaalde attracties aanzienlijk inkorten. En het mooie van alles, deze service is helemaal Gratis!

Attracties met Fastpass

  Disneyland Park

  Indiana Jones and the Temple of Peril - Adventureland
  Star Wars Hyperspace Mountain - Discoveryland
  Buzz Lightyear Laser Blast - Discoveryland
  Star Tours: The Adventures Continue - Discoveryland
  Peter Pan's Flight - Fantasyland
  Big Thunder Mountain - Frontierland

  Walt Disney Studio's

  Flying Carpets Over Agrabah - Toon Studio
  Ratatouille: The Adventure - Toon Studio
  Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith - Backlot
  The Twilight Zone Tower of Terror - Production Courtyard

Hoe komt je aan een Fastpass ticket?

 • fastpass-1
  Indien normale wachtrij bij de attracties die zijn voorzien van een fastpass te lang is, zoek je het Fastpass uitgifte punt op. Boven het uitgiftepunt zie je een tijdslot later op de dag. Als deze tijd in jouw planning past kunt u hier uw Fastpass ticket nemen.
 • fastpass-2
  Zoek een van de beschikbare uitgifte punten voor een fastpass ticket.
 • fastpass-3
  Haal je toegangsticket door de kaartlezer, of scan je e-ticket met de barcode scanner op het uitgifte punt. Dit kan elk type toegangsticket zijn, zolang het maar geldig is op de betreffende dag.
 • fastpass-4
  Neem je Fastpass Ticket uit het uitgiftepunt en neem het mee om later terug te kunnen keren bij de attractie.
 • fastpass-5
  Meldt je op het aangegeven tijdsslot bij de Fastpass ingang van uw gekozen attractie, en geef het ticket aan de dienstdoende castmember. Waarna je toegang krijgt tot de Fastpass rij.

Soorten Fastpassen

Naast de standaard Fastpass zoals hierboven beschreven bestaan er nog enkele andere soorten fastpassen met verschillende voordelen:

Fastpass_BTMDisney Hotel Fastpass

Deze Fastpass kunt u ontvangen als gast van het Disneyland Hotel en de kamers op de Golden Forest Club van het Sequoia Lodge of de Compass Club van het Newport Bay Club. Aangeduid met een datum krijg je per dag van je verblijf één fastpass per persoon. Deze is vrij te gebruiken bij elke attractie met een fastpass.

Vip Fastpass

De Vip Fastpass ontvangt u per persoon bij een verblijf in de Castle Club kamers en suites van het Disneyland hotel. Of je krijgt deze pas bij een verblijf in de Suites van de volgende Disney hotels Empire State Club in Disney's Hotel New York, Newport Bay Club en Seqouia lodge.

De Vip Fastpass geeft ongelimiteerd en zovaak u wil toegang tot alle Fastpass rijen van de betreffende attracties. U hoeft uw Fastpass ticket alleen maar te laten zien bij de fastpass ingang van de attractie van uw keuze, en u krijgt toegang tot de Fastpass wachtrij.

Tips van kenners

Fastpass_buzz

 • De Fastpassen van Peter Pan's Flight en Big Thunder Mountain zijn vaak snel vergeven, wil je gebruik maken van de Fastpass bij deze attracties, haal dan je Fastpass ticket vroep op de dag op.
 • Ga niet met je hele reisgezelschap in de rij staan, maar zorg dat 1 of 2 personen voor de hele groep de fastpass tickets haalt.
 • Wacht niet tot later op de dag met het ophalen van he Fastpass ticket, als je vroeger op de dag je ticket pakt kan je het volgende ticket ook weer sneller ophalen.

Veel gestelde vragen

Kan ik meerder Fastpass tickets tegelijk hebben?

Nee, Per geldig toegangsticket is er één Fastpass ticket tegelijk op te halen. Een nieuw Fastpass ticket is pas mogelijk op de begintijd van het Fastpass ticket dat je ervoor hebt opgehaald.

Fastpass_peterpanWat als ik eerder of later van mijn tijdslot bij de attractie arriveer?

Als het tijdsverschil maar een paar minuten is, wordt er meestal niet zo een probleem van gemaakt. Echter kom je veel eerder dan zal je worden gevraagd om te wachten voordat je de Fastpass rij mag betreden. Mocht je veel later komen, dan zal je niet meer toegelaten worden tot de Fastpass rij.

Kan het ticket van een iemand anders in mijn reisgezelschap gebruiken om een extra Fastpass ticket op te halen?

Ja, dat kan. Een Fastpass ticket is in principe niet gekoppeld aan een toegangsticket als u het moet inleveren. Doe dit echter met mate, aangezien je een andere bezoeker dan wellicht geen toegang meer kan krijgen tot het Fastpass systeem.