Het liefst zou je natuurlijk je huisdier mee willen nemen naar de Disney Parken. Helaas is dat niet toegestaan. Huisdieren worden niet toegelaten tot het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Village en Disney Hotels (met uitzondering van hulphonden). Mocht je toch naar Disneyland Paris gaan en een plekje nodig hebben voor je hond of kat, dan kun je terecht bij het Animal Care Center. Het Animal Care Center ligt tussen de parkeerplaats en Disney Village.

Animal Care Center in Disneyland Paris

Kennel voor katten en honden

Wanneer je het resort van Disneyland Paris bezoekt, kun je trouwe viervoeter verblijven in het Animal Care Center. In de kennel krijgt je huisdier drinkwater, voer en een eigen kooi. Het is dus slim om voor je hond of kat een mandje/dekentje en eventuele speeltjes mee te nemen voor in de kooi. Je kunt vooraf bij een van de medewerkers aangeven hoeveel voer je huisdier mag hebben en op welke tijden. Ook kun je als eigenaar op het registratieformulier invullen of er met andere zaken rekening gehouden moet worden.

Alle honden en katten die worden opgevangen in het Animal Care Center moeten gechipt of getatoeëerd zijn. Ook moet het huisdier beschikken over een geldig bewijs van alle voorgeschreven inentingen. Een paspoort wat je van de dierenarts krijgt, is meestal voldoende. Als je hond of kat tijdens zijn verblijf dringende zorg nodig heeft, zul je gebeld worden door het Animal Care Center en zal er indien nodig een dierarts worden ingeschakeld.

Hond in Disneyland Paris

Medewerkers van het Animal Care Center mogen niet zelf honden uitlaten. Dat zul je als eigenaar van je huisdier dus zelf moeten doen. Bij het Animal Care Center is een speciaal parkje waar je even kunt lopen met je hond, het is namelijk verboden om je huisdier zijn of haar behoefte te laten doen op de parkeerplaats van Disneyland Paris.

Kosten

De kosten om je hond of kat bij het kennel te laten verblijven zijn € 25 per dag en € 25 euro per nacht. Bij het Animal Care Center kan alleen met pin betaald worden. De betaling doe je bij de registratie van je huisdier. Helaas is het niet mogelijk om een plek voor je huisdier te reserveren.

Neem je hond mee naar Disney's Davy Crockett Ranch

Je hond mag niet mee de Disney Parken in, maar je hond is wel welkom in Disney's Davy Crockett Ranch. Voor € 30 per nacht mag je hond verblijven in je huisje op dit vakantiepark van Disneyland Paris, je hond krijgt zelfs een aantal leuke cadeautjes! Meer over je hond meenemen naar dit Disney Hotel lees je hier.

Animal Care Center in Disneyland Paris
ReizenReizen