Na het Disneyland Paris Run Weekend is het alweer tijd voor Halloween, een van de populairste seizoenen van Disneyland Paris. Dit jaar is Halloween extra griezelige! Disney's Halloween Festival kun je dit jaar bezoeken van 28 september t/m 3 november 2019. Wij vertellen je alvast wat je allemaal kunt beleven tijdens dit vernieuwde seizoen!

Disney's Halloween Festival tijdens de verjaardag van Mickey Mouse

Spooktaculaire dimensie

Speciaal voor Halloween is de The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park helemaal vernieuwd. Elke liftschacht heeft een eigen verhaal gekregen met een eigen ritverloop. Je beleeft de Tower dit jaar dus zoals je nog nooit hebt gedaan. Ben je benieuwd naar de nieuwe verhalen? In een speciaal artikel op onze website vertellen we je er meer over. het artikel vind je hier.

The Twilight Zone Tower of Terror - A New Dimension of Chills in Disneyland Paris

Mickey's Halloween Celebration is terug!

Vorig jaar keerde de parade terug op het programma tijdens de Halloweenperiode. Gelukkig kunnen we ook dit jaar weer genieten van de griezelparade in het Disneyland Park. Voel de magie van Mickey die op zijn fantastische Phantom Manor paradewagen de wonderbaarlijke Halloween Cavalcade aanvoert.

Ontmoet de Disney schurken

Uiteraard staat Halloween ook weer in het teken van de de Disney schurken. Achter het Kasteel van Doornroosje vind je weer de doornstruik van Malificent, maar je komt nog veel meer schurken tegen in het park. Op het Royal Castle Stage voeren ze een speciale show op met Ursula in de hoofdrol.

Disney schurken tijdens het Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris

Een sneak peek van Maleficent: Mistress of Evil

Tijdens het Halloweenseizoen in Disneyland Paris kun je in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park kijken naar een 11 minuten durende sneak peak van Maleficent: Mistress of Evil!

Elke dag zijn meerdere voorstellingen in het Engels en Frans. De Engelse voorstellingen zijn om 11:50, 15:15 en 17:25. De Franse voorstellingen zijn om 10:45, 12:55 en 16:20.

Maleficent: Mistress of Evil

Disney Halloween Party

Heb je na 1 dag in de parken nog niet de juiste dosis schurken en griezels binnen gekregen? Kom dan naar een van de twee Disney Halloween Party's! De Disney Halloween Party's vindt dit jaar plaats op 26 en 31 oktober 2018 van 20:00 tot 02:00. Op het programma staan huiveringwekkend veel nieuwigheden en je mag zelfs verkleed naar het park komen.

Let op dat je voor deze avond een speciaal ticket nodig hebt. Meer over deze speciale avonden lees je hier.

Disney's Halloween Festival tijdens de verjaardag van Mickey Mouse
ReizenReizen