Na twee zeer succesvolle edities keert het dance festival Electroland dit jaar terug met een groter feest dan ooit! Dit jaar kun je op drie dagen feesten in het Walt Disney Studios Park. Van 5 t/m 7 juli 2019 beleef je Disneyland Paris op een unieke manier met optredens van grote internationale DJ's!

Electroland in Disneyland Paris

Electroland in een nieuw thema

Electroland zal dit jaar plaatsvinden tijdens het Lion King & Jungle Festival. Tijdens dit nieuwe seizoen in het Disneyland Park, komen de verhalen van The Lion King en The Jungle Book tot leven van 30 juni t/m 22 september. Ook het Walt Disney Studios Park zal tijdens Electroland omgetoverd worden tot een jungle. Je geniet dus van de DJ's in mystieke sferen.

De line-up is bekend

Net zoals bij de voorgaande edities heeft Electroland dit jaar natuurlijk weer een top line-up met internationale DJ's. Net zoals in 2017 staat Steve Aoki weer op het podium voor de Tower of Terror. Steve Aoki is de headliner op de eerste dag (5 juli 2019). Op de eerste dag treden ook The Magician, Showtek en Nervo op. Nervo was net zoals Steve Aoki ook in 2017 te zien op de eerste editie van Electroland.

De Zweedse DJ Alesso zal op de tweede dag (6 juli 2019) van Electroland de headliner zijn. Op de tweede dag komt ook de eerste Nederlandse naam voorbij. Nicky Romero zal naast Jax Jones en B Jones ook te zien zijn op de tweede dag.

Steve Aoki en Armin van Buuren in Disneyland Paris

Een andere grote naam maakt zijn debuut op Electroland. Armin van Buuren is als een van Nederlands grootste DJ's te zien als afsluitende headliner op de laatste dag van het weekend (7 juli 2019). De laatste dag krijgt een extra Nederlands tintje met een optreden van Fedde le Grand. Ook zijn Feder en Nora en Pure te zien op de laatste dag.

Geniet van vele extra's

Je zou met deze grote namen bijna vergeten dat je naast het feesten ook kunt genieten van de shops, bars (er zal alcohol geschonken worden), restaurants en vooral de attracties! Na Armin van Buuren gezien te hebben een ritje maken in Crushs Coaster of RC Racer? Het kan tijdens dit speciale weekend!

Net zoals bij voorgaande edities zal er in het Walt Disney Studios Park speciale merchandise te vinden zijn van het evenement. Met een Electroland shirtje aan kan iedereen thuis zien dat jij naar een van de coolste feesten van het jaar bent geweest.

Electroland in Disneyland Paris

Je kunt nu al boeken!

Met de aankondiging van een aantal grote namen kun je natuurlijk niet wachten om je tickets te boeken voor dit feestelijke weekend. Dat is maar goed ook want de verkoop is al in volle gang. Voor Electroland is een speciaal ticket nodig, met een regulier toegangsticket kun je het festival helaas niet bezoeken. Let ook op dat je met een ticket voor Electroland alleen toegang krijgt tot het Walt Disney Studios Park van 20:00 tot 2:00 uur. Als je voor die tijd een van de parken wilt bezoeken, moet je een normaal toegangsticket kopen.

Je kunt er voor kiezen om voor 1 dag een ticket te kopen, maar het is ook mogelijk om meteen een ticket aan te schaffen voor 2 of 3 dagen, je krijgt dan namelijk een leuke korting. Ook kun je op onderstaande pagina terecht voor reguliere entreekaarten voor beide Disney Parken.

Klik hier om je tickets voor Electroland te boeken
Tickets voor Electroland vind je onder het kopje 'Speciale evenementen'.

Voordelige arrangementen bij Oad voor Electroland

Ook voor Electroland biedt Oad een voordelig 3-daags arrangement aan. Bij je boeking via Oad krijg je 2 nachten in een Disney Hotel of partner hotel inclusief ontbijt, 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney parken en 1 avondticket voor Electroland. Tegen een toeslag kun je 1 of 2 avonden bijboeken.

Ook is er een 2-daags arrangement beschikbaar via Oad. Bij het 2-daagse arrangement krijg je 1 nacht in een Disney Hotel inclusief ontbijt, 2 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney parken en 1 avondticket voor de laatste dag van Electroland (met Armin van Buuren).

Meer over Electroland lees je hier.

Oad bied arrangementen aan met eigen vervoer, je rijdt dan dus zelf met je eigen auto naar Disneyland Paris, maar ze bieden voor Electroland ook speciale busreizen aan. Prijzen starten vanaf € 289,- en verschillen per hotel en vervoersoptie.

Klik hier om gebruik te maken van de actie van Oad.


ReizenReizen