7 november 2015 t/m 7 januari 2016
Kerst is de meest magische tijd van het jaar en zou eigenlijk vééél langer moeten duren. En dat doet het nu ook! Vanaf 7 november is het elke dag Kerst in Disneyland® Paris – en dat twee hele, schitterende maanden lang!

Juist tijden de kerstvakantie (19 december 2015 t/m 3 januari 2016) kiezen veel mensen om naar Disneyland Parijs af te reizen. MagischeNachten.nl, de Disneyland Parijs specialist, heeft 5 tips voor je:

1. Ben je gebonden aan de kerstvakantie, kies dan een voordelige aankomstdatum. Als je aankomt op 19, 20, 21 of 22 december betaal je minder dan wanneer je ná deze data aankomt. Doorzoek het aanbod door je voorkeuren in te geven in onze zoek en boek module, klik hier.

2. Boek tijdig! De beste aanbieding voor de kerstvakantie is de -25% korting en gratis halfpension aanbieding. Voor deze aanbieding is slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar. Zodra deze kamers zijn uitverkocht, volgt een minder aantrekkelijke aanbieding of het volle pond. Omdat de kerstperiode altijd volgeboekt raakt is het wachten op last-minutes dus niet aan de orde.

3. De restaurants in Disneyland zetten op kerst- en oudjaarsavond hun beste beentje voor. Dat betekent dat op deze avonden ook een ander prijskaartje aan de menu’s hangt. Reserveer je tafel tijdig want ieder jaar zijn alle restaurants ruim van te voren volgeboekt. Voor deze avonden worden ook geen maaltijdvouchers verstrekt.

4. Juist tijdens drukke periodes zijn de services als de Extra Magic Hours en Disney’s FASTPASS ideale middelen om het meeste uit je dag te halen. Wanneer je kiest voor een kamer in de Castle Club (Disneyland hotel) óf in een van de suites in de Disney hotels, ontvang je zelfs een VIP-FASTPASS. Hiermee kun je onbeperkt, dus zonder een tijdslot te reserveren, via de FASTPASS ingang van een attractie naar binnen.

5. Tijdens de kerst is extra veel entertainment, bereid je bezoek dus goed voor zodat je er niets van mist. Controleer enkele dagen voor je geplande aankomst het entertainment programma op www.magischenachten.nl/programma. Wat er allemaal op het programma staat lees je hieronder:Mickey en zijn vriendjes zijn geweldig opgewonden! Samen met alle andere figuren staan ze te popelen om je mooiste en vrolijkste kerstdromen te laten uitkomen.

Stel je een dag voor vol plezier en vermaak … van sneeuwvlokken proberen te vangen op Main Street, U.S.A® – want daar sneeuwt het elke dag! – tot handen (of pootje) schudden met je favoriete Disney figuren!

Ontmoet Mickey, Minnie, Kerstman of een van de andere Disney figuren. Breng zeker ook een bezoekje aan de Kerstman in Disney’s Santa Claus Village. Je verlanglijstje kun je op de post doen in zijn eigen postkantoor!

De feeststemming stijgt tot grote hoogte met live Frozen sing-a-long die ieders hart doet smelten. Zing, samen met je favoriete figuren, uit volle borst mee met beroemde liedjes. Dat mag je dit jaar zeker niet (Kerst)missen!

En stel je dit eens voor: samen met allemaal andere gezinnen genieten van het ontsteken van de lampjes in de Kerstboom tijdens de Christmas Tree Lighting Ceremony.

Was het maar elke dag Kerst in Disneyland® Paris? Dat is het ook! Vind je dat het eigenlijk nog steeds te kort duurt, bedenk dan maar dat al die heerlijke herinneringen aan Disneyland® Paris voor altijd bij je blijven.Kerst in Disney stijl

Kerst is geen Kerst zonder magie en fonkelende lichtjes! Alle kerstmagie waar je altijd al van droomde.

Een Disney Kerst voor het hele gezin

Kerst brengt vrienden en familie bij elkaar. En in Disneyland® Paris zorgt de Kerst dit jaar voor nog meer magische en stralende momenten. Is dit niet één van de mooiste geschenken die je je kunt bedenken: een feestelijk samenzijn met het hele gezin, terwijl Mickey en zijn vriendjes samen met de Kerstman zorgen voor meer plezier dan je ooit voor mogelijk hield.