Dit jaar heeft Disneyland Paris een schitterend nieuw seizoen op het programma staan voor de zomer. Als de zon lekker schijnt, kun je gaan genieten van het The Lion King & Jungle Festival. Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan je met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en de andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book. Je kunt het nieuwe seizoen gaan beleven van 30 juni t/m 22 september 2019.

The Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris

Een nieuwe show in een nieuw theater

Zoals je misschien al wel hebt meegekregen is het Chaparral Theater in Frontierland volledig vernieuwd. Het oude theater is met de grond gelijk gemaakt en er is een schitterend nieuw theater gebouwd. In het nieuwe theater kun je tijdens het festival gaan genieten van The Lion King: Rhythms of the Pride, een gloednieuwe show.

The Lion King: Rhythms of the Pride in Disneyland Paris

The Lion King: Rhythms of the Pride neemt je mee langs de iconische momenten uit The Lion King. De show zit bomvol zangers, dansers en acrobaten, maar natuurlijk ook Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar. De show zal meerdere keren per dag opgevoerd worden.

Zing mee met The Jungle Book

Iedereen kent natuurlijk de liedjes uit The Jungle Book. Als je liefhebber ben van deze liedjes dan is The Jungle Book Jive echt wat voor jou. In deze nieuwe show reis je door de jungle op een kleurrijke tocht langs alle nummers uit de film. Dat allemaal onder vakkundige begeleiding van Baloo, King Louie en hun vrienden. Misschien kom je zelfs Mickey tegen in deze show!

Dans mee in Afrika

In het Djembe Joy dorp in het Disneyland Park kun je je innerlijke drummer zijn gang laten gaan. Rafiki uit The Lion King en King Louie uit The Jungle Book onthalen de gasten om samen een feest te bouwen.

Timon in Disneyland Paris

Feest met Timon en Pumbaa

Uiteraard mogen Timon en Pumbaa niet ontbreken tijden het festival. Als je de twee vrienden wil ontmoeten moet je in Adventureland. Daar vind je namelijk Timon’s MataDance. Timon en Pumbaa leren jou samen met een aantal dansers verschillende dansen. Dat beloofd dus een groot feest te worden!

The Lion King Signature Experience

Een bezoek aan The Lion King & Jungle Festival wordt nog specialer met The Lion King Signature Experience. Voor € 99,- per persoon krijg je vele extra's die een dag in het Disneyland Park nog magischer maken. Je beleeft het nieuwe seizoen namelijk een echte VIP!

Bij The Lion King Signature Experience zit het volgende inbegrepen:
• De beste plaatsen voor de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands
• Een privé drumsessie
• Een privé ontmoeting met Minnie in haar Jungle Jive outfit
• Lunch in gezelschap van Rafiki en Mickey in restaurant Hakuna Matata
• Een collector's beker van The Lion King als souvenir, inclusief uniek drankje
• Cadeaubon van €15 per persoon, inwisselbaar in de winkels en restaurants van de Disney Parken

The Lion King Signature Experience in Disneyland Paris

Om de The Lion King Signature Experience te boeken en voor meer informatie kijk je hier op de site van Disneyland Paris. Per dag zijn er maar een beperk aantal plaatsen voor de The Lion King Signature Experience dus wees er snel bij!


ReizenReizen