Onbezorgd en uitgerust naar de magie? Kies dan voor een Oad buspendel! De buspendel van Oad is ideaal als je vervoer naar een hotel bij Disneyland Paris nodig hebt, maar een eigen auto, trein of volledige busreis geen optie zijn. Met de buspendel boek je dus alleen vervoer voor de heen en terugweg.

panoramagique in Disneyland Paris

Met de bus vanuit Nederland naar je hotel

Met de Oad buspendel boek je alleen je vervoer vanuit Nederland naar jouw hotel (en retour). Op deze manier heb je de vrijheid om je favoriete hotel te boeken zonder ingewikkeld te moeten puzzelen met verschillende busreizen. De buspendel stopt bij alle Disney Hotels (m.u.v. Davy Crockett Ranch), alle partner hotels en het metrostation van Bussy St. Georges. Onderaan deze pagina vind je een volledige lijst van alle hotels waar de bus stopt.

Maximaal genieten van de magie

Op de eerste dag vertrek je ’s ochtends vroeg vanuit één van de 14 opstappunten verdeelt over het hele land. Vervolgens kom je rond begin van de middag helemaal uitgerust bij je hotel. De verwachte aankomsttijd bij je hotel is tussen 13.00 - 13.45 uur. Je kunt dus meteen op de eerste dag van de reis naar de Disney Parken. Voor de terugreis is de verwachte vertrektijd tussen 14.45 - 15.30 uur. Ook op je laatste dag kun je dus nog genieten van de magie. Let er wel op dat je voor de terugreis wordt opgehaald bij je hotel en niet bij de Disney Parken.

Oad bus naar Disneyland Paris

Oad Kidsbus

Op bepaalde data kun je er voor kiezen om te reizen met de Oad Kidsbus. In deze speciale bus stap je al in Nederland in de magische Disney wereld. Terwijl de kinderen beneden in de dubbeldekker spelen met een hostess, genieten volwassenen bovenin van een comfortabele reis. Via de beschikbaarheidskalender op de site van Oad kun je zien welke bus er beschikbaar is. Een link naar de site van Oad vind je onderaan deze pagina.

Deelnemende hotels en kosten

Prijzen kunnen soms verschillen afhankelijk van welk seizoen je gaat, maar een busretour is doorgaans € 85 per volwassene, kinderen 3 t/m 11 jaar betalen € 59 en een baby (0 t/m 2 jaar) reist gratis zonder eigen zitplaats.

Je kunt van de Oad buspendel gebruik maken als je verblijft in een van de volgende hotels nabij Disneyland Paris:
Disneyland Hotel
Disney's Hotel New York
Disney's Newport Bay Club
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Santa Fe
• B&B hotel
Kyriad Disneyland Paris
Explorers Hotel
Vienna House Magic Circus
Vienna House Dream Castle
Radisson Blu Hotel Paris
• Ook maakt de bus een stop bij metrostation Bussy St. Georges

Klik hier om de Oad Pendelbus te boeken!

Oad bus naar Disneyland Paris
ReizenReizen