Misschien is een heel weekend in Disneyland Paris of langer niet aan jou besteed. Je kunt in dat geval kiezen voor een dagtocht. Je vertrekt 's ochtends vroeg met de bus om vervolgens een dag lang te kunnen genieten van het meest magische land in Europa.

Phantom Manor in Frontierland in Disneyland Paris

Een dag lang in de magie

Een dagje naar Disneyland Paris is natuurlijk een heerlijk dagje er tussenuit! Geniet van de spannendste attracties, de mooiste shows, parades en beleef een onvergetelijke dag! Je reist in een comfortabele bus naar Disneyland Paris zonder zorgen. Opstappen kan op verschillende plekken in het land. De bus vertrekt om 04:00 in Breda (de laatste stop in Nederland) en komt in de loop van de ochtend aan bij Disneyland Paris.

Vervolgens kun je er voor kiezen of je een bezoek brengt aan het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park. Je kunt dus maar een park bezoeken. Tot het begin van de avond kunt je doorbrengen in het park naar keuze. Daarna vertrekt dus bus weer naar Nederland en wordt je vervolgens weer afgezet bij je opstapplaats.

Informatie en prijzen

Dagtochten naar Disneyland Paris kun je boeken bij Peter Langhout Reizen. Een aantal keren per maand verzorgen ze een dagtocht naar Disneyland Paris en dat heel het jaar lang. Ook voor beschikbaarheid en data kun je het beste even op de website van Peter Langhout Reizen kijken.

Bus van Peter Langhout Reizen

Prijzen voor een dagtocht naar Disneyland Paris starten vanaf € 99,-. Kinderen van 2 t/m 11 jaar krijgen € 5,- kinderkorting. De prijs kan verschillen door de beschikbaarheid en seizoenen. Bij deze prijs zit vervoer per luxe touringcar, begeleiding van je chauffeur / reisleider en entree tot een van de Disney Parken inbegrepen. De reserveringskosten (€ 10,- per boeking en € 5,- per boeking als je online boekt) en calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking) zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Opstapplaatsen voor deze dagtocht zijn:
- Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
- Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog
- Den Haag / touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4
- Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte
- Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis

Klik hier om een dagtocht te boeken!

Disneyland Hotel in Disneyland Paris
ReizenReizen