Let op! Thalys heeft de treindienst naar het station van Disneyland Paris (Marne La Vallée) stop gezet tot 12 december 2020 in verband met het coronavirus. Ook zullen er geen treinen rijden naar Parijs-Charles de Gaulle Airport.

TGV rijdt nog wel met een beperkte dienst. Gebruik de zoekfunctie onderaan deze pagina als je op zoek bent naar treintickets niet nog beschikbaar zijn.


Comfortabel per spoor naar het hart van de magie? Elke dag zijn er meerdere hoge-snelheids verbindingen naar Disneyland Parijs. Als je de trein pakt kom je zonder zorgen aan in Disneyland Paris en kun je direct gaan genieten van de Disney Parken. Het treinstation van DIsneyland Paris (Marne-la-Vallée - Chessy) ligt namelijk tussen de parken en de Disney Hotels in.

Directe Thalys verbinding en TGV

Met de directe Thalys die sinds april 2019 weer rijdt, ben je van Amsterdam in 3 uur en 41 minuten in Disneyland Paris en vanaf Rotterdam zelfs in 2 uur en 58 minuten. Deze treinen rijden meerdere keren per dag en met de vroegste trein (om 06:15 uur vanaf Amsterdam) bent u al om 09:54 uur midden in de magie. De directe Thalys vanuit Nederland stopt onderweg in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel.

Station Marne la Vallee - Chessy nabij Disneyland Paris

Ook kun je er voor kiezen om de TGV te nemen. Deze vertrekt vanuit Brussel en gaat ook direct naar Disneyland Paris. Vanuit Nederland pak je eenvoudig de Intercity Direct die stopt in Brussel. Ten opzichte van de Thalys heb je dus een overstap meer, maar het kan soms de goedkopere optie zijn.

Houd er rekening mee dat hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper een treinticket is. Het loont dus om minimaal 3 maanden van te voren een treinticket vast te leggen.

Disney Express

Als je Disneyland Paris bezoekt per trein, kun je gebruik maken van de Disney Express service. Met de Disney Express mis je geen minuut van de magie wat je checkt al in op het treinstation van Disneyland Paris en je kunt daar zelfs je bagage achterlaten.

Meer over de Disney Express lees je hier.

Disney Express in Disneyland Paris

Zoek en boek de goedkoopste treintickets

De goedkoopste treintickets vanaf elk station in Nederland boek je eenvoudig via NS International. Hieronder kun je de prijzen van verschillende reisopties vergelijken. Ook kun je meteen je treintickets boeken.

Voor het station van Disneyland Paris vul je bij 'naar' het station 'Marne la Vallee - Chessy' in.


ReizenReizen