Comfortabel per spoor naar het hart van de magie? Elke dag zijn er meerdere hoge-snelheids verbindingen naar Disneyland® Parijs.

Arrangementen

Het is mogelijk om complete arrangementen te boeken naar Disneyland Resort Paris. U betaalt dan 1 prijs voor de overnachting(en), het vervoer en entree tot de parken. Alle beschikbare arrangementen zijn opgenomen in onze “Zoeken & Boeken”-module. Vul in de linkerkolom van deze site uw wensen in, en geef bij het vervoer aan dat u per trein wenst te gaan. Alle reizen per trein zijn echter altijd op aanvraag. U vult een formulier in en wij controleren aan de hand daarvan de beschikbaarheid en nemen contact met u op.

Losse treintickets:

De treinen naar Disneyland® Paris dienen altijd gereserveerd te worden. Treinen zijn pas te reserveren vanaf 3 maanden voor vertrek. Het is niet mogelijk een voorreservering te doen.


Vertrekstation: Heenreis: Terugreis:
  Klik voor kalender   Klik voor kalender
Reisgezelschap:
info info


Treinreizen vanuit alle Nederlandse stations zijn te boeken via NS Hispeed. Klik hier om naar de reserveringspagina van NS Hispeed te gaan. U kunt betalen met Credit Card (Mastercard en VISA) en iDeal (internetbankieren via ABN AMRO, Rabobank, Fortis, Postbank, SNS en ING).

Treinreizen vanuit Amsterdam Centraal, Den Haag HS, Rotterdam Centraal, Dordrecht, Roosendaal, Antwerpen-Centraal, Mechelen en Brussel (Noord, Centraal en Zuid/Midi) zijn te boeken via voyages-SNCF.com. Klik hier om naar de reserveringspagina van voyages-SNCF.com te gaan. U kunt enkel betalen met Credit Card (Mastercard, VISA, American Express en CB).

Directe verbindingen

Wat veel mensen niet weten is dat Thalys een groot aantal directe verbindingen heeft geschrapt. Vanaf 1 april 2007 is Thalys helaas gestopt met alle verbindingen (ook vanaf Brussel-Zuid alias Brussel-Midi) naar Disneyland® Resort Paris, echter vanaf die datum zal de TGV 3 directe verbinding (1u17) en 4 verbindingen met een tussenstop in Lille (1u39) vanuit Brussel-zuid uitvoeren. Houd u dus rekening met minimaal 1 overstap (vaak in Brussel-zuid)


Thalys-Disneyland

Vragen?


Mocht u nog vragen hebben ten aanzien van treinreizen naar Disneyland® Parijs? Klik dan rechtsonder in het scherm op de contact-knop om uw vraag via de LiveChat aan ons stellen. Als wij niet online zijn, kunt u uw vraag achter laten op de site, wij beantwoorden uw vraag dan binnen 24 uur!