close

Betalen via aanbetaling?

Nee, ik betaal nu de volledige reissom
Ja, ik betaal nu 15% aan en het restant 1 maand voor aankomst.

Villages Nature (vanaf 2018)

 

Één met de natuur! Pierre & Vacances-Center Parcs en Euro Disney S.C.A. ontwikkelde samen een gloednieuwe bestemming waarin de eenvoud van de natuur samenkomt met de creativiteit van de mens. Herontdek het buitenleven en laad je batterij weer op. Trek er op uit en ontdek. Verleg je grenzen, ontdek en leer. Village Nature is niet zomaar een nieuwe bestemming, het is een compleet nieuwe ervaring.

Opening 2016

  • info

 

Plaats iedere reiziger onder het gewenste kamernummer en klik op Opslaan:

 

BESCHIKBAARHEID

Onderstaande arrangementen zijn beschikbaar voor uw gezelschap van 0 volwassene en geen kinderen, vanaf 02-03-2017 t/m 04-03-2017:

LIGGING

Gelegen in het natuurgebied naar Disney's Davy Crockett Ranch op slechts 15 minuten autorijden van de Disney® Parken en Disney® Village.

FACILITEITEN EN SERVICES

Het Villages Nature (vanaf 2018) biedt een breed scala aan diensten:

ETEN EN DRINKEN

SHOPPING EN ONTSPANNING

De Aqualagoon
De Aqualagoon zijn twee attracties in een. Het 2.500 m² open-lucht Lagoon, is verwarmd tot boven de 30°C en is aangesloten op één van Europa's grootste binnen water parken van 9.000 m² in een iconisch pyramide vorming gebouw. Beklim het gebouw tot boven de boomtoppen en geniet van uitzichten over het gehele resort en omliggende bossen.

Lakeside Promenade
Onder de Hanging Gardens vormt de Lakeside Promenade het hart van Villages Nature. Geniet van het aanbod shops en restaurants, slenter langs het meer en geniet van de uitzichten over het Aqualagoon. Het meer
Onderneem activiteiten op het meer. Huur een roeiboot, waterfiets of motorbootje vanaf het Enchanted Forest Dock op de zuidelijke oever van het meer.

The Farm
De boerderij is meer dan een gewone kinderboederij, het heeft ook een educatieve, interactieve en productieve functie. In het winkeltje zijn de lokale producten ook te koop.

BEZOEKERS BEOORDELINGEN

  • Gemiddelde waardering: 0
  • Algemene indruk: 0
  • Bereikbaarheid: 0
  • Comfort: 0
  • Personeel en Service: 0
  • Prijs-kwaliteitverhouding: 0
  • Schoon: 0