Klik! Gordel om, daar gaan we! In Autopia bestuur je, je eigen auto en voel je, je voor even een echte chauffeur. Hier hoef je namelijk geen 18 te zijn om je rijvaardigheid te testen. Kies een kleurrijke auto en rij in de toekomst zoals ze die in de jaren 50 voor ogen hadden. Vergeet geen gas te geven, want deze auto rijdt niet vanzelf! Het is nu echt aan jou! Ga je hard of toch liever wat langzamer? Jij beslist het! Geniet tijdens je autorit van het groene landschap en zwaai even naar je tegenliggers. Vooral de kleintjes zullen hun eerste autorit in Autopia nooit vergeten. Een magische herinnering voor altijd!

Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale Lengte: Vanaf 81 centimeter meerijden, vanaf 132 centimeter mag je zelf rijden
Duur van de attractie: 7-9 minuten
Top snelheid: 45 km per uur
Capaciteit: 60 auto’s, maximaal 2 personen per auto
Open sinds: 12 april 1992
FASTPASS: Nee
Single riders wachtrij: Nee

Weetjes & tips!
De auto’s in Autopia rijden gemiddeld tweeduizend kilometer per dag! De voertuigen zijn hybride, ze rijden op benzine en stroom. Bij en in het station schakelt de auto over op de elektrische motor.
Magische tip! Sla deze attractie met kleine kinderen zeker niet over! Ze zullen hun eerste “echte” autorit nooit vergeten!
Magische tip! Op warme zomerse dagen is een ritje in Autopia een aanrader, omdat je lekker in de schaduw rijdt langs de bomen.