Groei uit tot een echte Space Ranger! Buzz Lightyear heeft jou hulp nodig in zijn strijdt om het speelgoed. De meedogenloze keizer Zurg heeft zijn zinnen gezet op alle batterijen van het speelgoed en wil met die stroom een vernietigingswapen maken. Hoog tijd om Buzz een handje te helpen! Stap in een van de Space Cruisers en pak je laser pistool! Ga mee door het Gammaquadrant en schiet op alle doelwitten. Vuur zo veel en zo snel mogelijk lazers af, want voor je het weet is je doel uit je zicht verdwenen. Op het scorebord in je cruiser kun je zien hoeveel punten je al hebt behaald. Goed mikken, want hoe hoger je score hoe hoger jij in rang stijgt! Wanneer je meer dan 999.999 punten hebt behaald draag je de titel Galactische held. Buzz Lightyear zal jou eeuwig dankbaar zijn!

Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale Lengte: Geen
Duur van de attractie: 5 minuten
Top snelheid: 5 km per uur
Capaciteit: maximaal 2 personen per cruiser
Open sinds: 8 april 2006
FASTPASS: Ja
Single riders wachtrij: Nee
Bijzonderheden: Er is een Space Cruiser beschikbaar voor rolstoelgebruikers.

Weetjes & tips!
Buzz Lightyear Laser Blast is gebouwd in het gebouw van de vorige "Le Visionarium" attractie. "Le Visionarium" was een attractie die wordt gebruikt om gasten uit te nodigen voor een reis rond de wereld in het verleden, het heden en de toekomst, en dit alles door de ogen van 9-Eye. Er zijn 88 schietbaren doelen.
Magische tip! Buzz Light Laser Blast is favoriet bij vele, maak daarom gebruik van de FASTPASS dit scheelt een hoop wachten.