Stap aan boord en beleef een betoverende reis door “storybookland” per boot! Vaar langs de oever van de kronkelige beek terwijl je heerlijk achterover leunt in een van de kleurrijke bootjes van “Le Pays des Contes de Fées”. Onderweg kun je de prachtige miniatuur settings uit klassieke Disney animatiefilms aanschouwen! Tijdens je bootreisje kom je zoveel moois tegen, wat dacht je van Peter en de Wolf, Sneeuwwitje, de toren van Rapunzel of het dorp waar Belle opgroeide afkomstig uit de mooie Disney klassieker “Belle en het beest”? Geniet van het mooie uitzicht en zwaai ondertussen even naar de passagiers van Casey Jr, want je zal ze regelmatig passeren.


Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale Lengte: Geen
Duur van de attractie: 6 minuut
Snelheid: 5 km per uur
Capaciteit: 12 personen per boot, de attractie bevat 16 boten
Open sinds: April 1994
FASTPASS: Nee
Single riders wachtrij: Nee


Weetjes & tips!
De attractie werd in 1994 gebouwd om het groeiende succes van Disneyland en de daarbij horende drukte op te vangen en dit met een beperkt budget.

Magische tip! Doe de attractie ook eens als het donker is, de verlichting maakt het nog magischer! Op een zonnige dag is deze attractie ook heerlijk om te doen,het water en een klein windje maakt het heel aangenaam. Als je geluk hebt komen de konijnen te voorschijn op het gras achter de bankjes van deze attractie, wie weet zie je er een!