“Ik zit niet aan vier touwtjes vast, daardoor bent u misschien verrast! Ik had ze ooit, maar ben nu vrij, daarom ben ik zo blij!”.
Stap in een van de houten karretje en reis mee door het leven van Pinokkio. Zie hoe Gepetto, Pinokkio ontwerpt en Pionokkio uiteindelijk een echte jongen zal worden! Japie Krekel, Pinokkio’s geweten, reist met je mee langs 12 bekende scenes uit de film. Ga mee naar Stromboli’s poppentheater en zie hoe Pinokkio daar danst als een marionetten pop! Let goed op want ook bekende vijanden komen voorbij. Vier samen feest als je de instrumentale versie van 'When You Wish Upon A Star' hoort want dat is het moment dat de Disney magie tot leven komt en dat Pinokkio en echte jongen word. Ga de betovering aan en de attractie tovert je een glimlach voor de rest van de dag!


Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale Lengte: Geen
Duur van de attractie: 2 minuten
Top snelheid: n.v.t.
Capaciteit: 6 personen per karretje
Open sinds: April 1992
FASTPASS: Nee
Single riders wachtrij: Nee


Weetjes & tips!
Let goed op de afwerking! Vooral in Gepetto’s werkplaats zijn prachtige dingen te zien.Let maar eens op de ontelbare klokken en de afwerking daarvan. Echte meesterwerkjes!

Magische tip! Als je uit de attractie komt sla dan gelijk rechtsaf voor “Blanche-Neige et les Sept Nains” en stap het verhaal van Sneeuwwitje en de zeven dwergen in!