Kom thee drinken bij “Mad hatters tea cups”! Maar niet zonder een beetje magie! Deze theekopjes zijn niet zomaar thee kopjes, deze theekopje spinnen jou in het rond! Neem plaats in een van de 18 reuze theekopjes en vier samen met Mad Hatter, de gekke hoedenmaker van “Alice in Wonderland”, een onverjaardagsfeestje! Het wordt een grote dolle rit vol feestmuziek en lachkriebels. Elk kopje heeft een stuurwiel waarmee je de richting en snelheid regelt. Dus als je zin hebt in een dolle rit, draai dan hard aan het stuur. En als je maar een klein beetje wilt draaien, dan draai je helemaal niet aan het stuur. Je kan het feest zo dol maken als je zelf wilt! Elke dag is een mooie dag voor een onverjaardagsfeestje!


Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale lengte: Geen
Duur van de attractie: 1 minuut en 20 seconde
Snelheid: Zelf te bepalen
Capaciteit: 18 kopjes, maximaal 4 personen per kopje
Open sinds: April 1992
FASTPASS: Nee
Single riders wachtrij: Nee
Bijzonderheden: Door de centrifugale krachten die veroorzaakt worden door het draaien van de theekopjes is deze attractie niet geschikt voor personen die daar niet tegen kunnen. Deze attractie is verboden voor zwangere vrouwen.


Weetjes & Tips

Het ontwerp van de theekopjes in Disneyland Parijs werden later ook gebruikt bij de attractie voor Disneyland Tokio en Disneyland Hong Kong.
Rond de attractie staan allerlei buxusdieren zoals zwanen, kikkers, een rups en Nessie, het monster van Loch Ness

Magische tip! s’Avonds branden alle lampions boven de attractie en is de attractie nog magischer! Buiten de attractie kun je ook echt thee drinken!