Twinkel, twinkel!...wat elfenstof van Tinkerbell en je magische avontuur kan beginnen! Stap aan boord in een kleurrijk galjoen en vlieg hoog in de lucht met Peter Pan mee! Vlieg mee langs 11 onvergetelijke scenes uit Disney’s beroemde film “Peter Pan”. Reis langs de kinderkamer van Wendy, Michiel, John en niet te vergeten de leuke hond en kindermeisje Nana! Zie hoe Peter Pan, Wendy daar voor het eerst ontmoet en zijn schaduw een spelletje met hen speelt. Vlieg tijdens de nacht tussen de sterren door. Je vliegt over beroemde plekken van London en let goed op, want bij "the second star to the right" daal je af naar Neverland! Het land van de piraten, de plek waar het grote avontuur gaat beginnen! De sluwe Kapitein Haak is wel in voor een zwaardgevecht met Peter Pan. Zou het Peter Pan lukken om Kapitein Haak te verslaan?


Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale Lengte: Geen
Duur van de attractie: 3 minuten
Top snelheid: 5 km per uur
Capaciteit: 3-4 personen per galjoen
Open sinds: April 1992
FASTPASS: Ja
Single riders wachtrij: Nee


Weetjes & tips!
Het originele idee achter Peter Pan’s Flight was dat de bezoekers door Neverland zouden vliegen. Bezoekers snapte niet dat in een Peter Pan attractie geen Peter Pan te zien was. Later is er een audio-animatronic van Peter Pan toegevoegd en zijn er andere kleine aanpassingen gedaan om het verhaal uit te beelden in plaats van de rol van Peter Pan in te nemen.

Magische tip! Haal een FASTPASS voor deze attractie zodra je Fantasyland binnenkomt. Zo kun je Fantasyland ontdekken en terug komen op de aangegeven tijd, dit scheelt onnodig wachten.