Open de zware houten deuren en stap binnen in Liberty Arcade, een overdekte galerij die verlicht is door zowel gas als elektriciteit. Het woord Liberty zegt het al, vrijheid! In de galerij wordt een tentoonstelling gehouden over het Vrijheidsbeeld dat in de haven van New York staat. Je krijgt er een goed beeld van het ontstaan van het Vrijheidsbeeld en je kunt zien hoe de bouw van het standbeeld is verlopen. Foto’s, tekeningen en vitrinekasten zullen je aandacht trekken en je zult erachter komen wat Frankrijk verbindt met de Verenigde Staten door het ontstaan van het Vrijheidsbeeld. Een leerzame en indrukwekkende wandeling in een prachtige gedecoreerde galerij die je, als je hem geheel doorwandeld, helemaal brengt tot Adventureland.

Geschikt voor: Alle leeftijden
Minimale lengte: Geen
Duur van de attractie: Zelf te bepalen
Capaciteit: N.v.t.
Top snelheid: N.v.t.
Open sinds: April 1992
FASTPASS: Nee
Single riders wachtrij: Nee
Bijzonderheden: Geen

Weetjes & tips!

- Toen Disney Imagineers bezig waren met het oprichting van het Europese Disney Resort, hielden zij rekening met het veranderende klimaat van de regio Parijs. Hoewel een grote glazen dak over de straat zou kunnen worden gebouwd, zoals in Disneyland Tokyo,werd gekozen voor twee galerijen parallel aan Main Street. Liberty Hall en Discovery Arcade.

Magische tip! Bij slecht weer loop je geheel overdekt richting Adventureland. Ook bij goed weer kun je deze route nemen, je vermijdt zo de drukte.