MagischeNachten.nl is hét startpunt voor iedereen die van plan is een bezoek te brengen aan het Magische resort nabij Parijs. Op onze site vindt u alle accommodaties, zoals hotels, campings, appartementen, huisjes, etc, in de directe omgeving van Disneyland Parijs. Iedere accommodatie is voorzien van een Nederlandse omschrijving, foto’s, accommodatie-filmpje, een kaart met de ligging, boekingsinformatie en objectieve bezoekersbeoordelingen.

We zijn er trots op dat jaarlijks duizenden Nederlanders via onze website hun reis naar de magie boeken. En ook op social-media heeft onze website al meer dan 16.600 vrienden (facebook.com/MagischeNachten).

Wij van MagischeNachten.nl kennen het resort als geen ander. De beheerder van deze pagina heeft gedurende 1 jaar aan de receptie van alle Disney hotels gewerkt, bovendien is hij gediplomeerd reisadviseur. Als u dus met vragen blijft zitten, bent u altijd welkom deze te stellen. Op verschillende tijdstippen is er een live chat mogelijk met ons. Klik hiervoor in de chatbox rechtsonder in het scherm. Wanneer er geen adviseur aanwezig is kunt u een bericht achter laten, wij komen hier dan zo spoedig mogelijk op terug!

MagischeNachten.nl werkt als een onafhankelijke tussenpersoon. U betaalt voor onze service geen cent meer! Juist omdat wij meerdere aanbieders hebben, vind u altijd de beste deal, en betaalt u juist minder! Bovendien betaalt u bij een online boeking minder of geen administratiekosten! Hierdoor zijn wij vaak enkele tientallen euro's goedkoper dan het reisbureau bij u om de hoek.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle aanbiedingen en noviteiten van Disneyland® Paris? Wordt dan vriend op onze Facebook of Twitter!

Alle aanbieders waar wij mee samenwerken zijn 100% betrouwbaar. Alle samenwerkende touroperators zijn bovendien aangesloten bij het ANVR en SGR. Bij een pakketreis kan een verplichte bijdrage voor de stichting Calamiteitenfonds Reizen worden gevraagd (circa € 2,50 per boeking). Deze stichting komt reizigers financieel tegemoet, welke hun vakantie hebben moeten afbreken vanwege een calamiteit.

Wanneer u vertrouwelijke gegevens (zoals creditcard informatie moet invoeren, gebeurt dit altijd op een server met SLL (te herkennen aan een internet-adres wat begint met https://). Uw vakantie en betaling zijn dus volledig in veilige handen!

Magische Nachten
Mgr Ariensstraat 41
4631EK Hoogerheide
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 76647293

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. MagischeNachten.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door MagischeNachten.nl gecreëerde site. MagischeNachten.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. MagischeNachten.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door MagischeNachten.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van MagischeNachten.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. MagischeNachten.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. MagischeNachten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid of prijzen. MagischeNachten.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

(c) Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.