Magische shop tips

Je krijgt hier elke week de leukste Disney gerelateerde (online) shop tips die je echt moet scoren! Elke woensdag komt er een nieuw overzicht online!

Een Disney film is natuurlijk geen Disney film zonder de nodige meezingers en andere herkenbare muziek. Gelukkig kun je thuis ook nagenieten met alle muziek op CD en Spotify. Helaas zet Disney niet alle muziek op Spotify en moet je toch een ouderwets rond schijfje in een CD speler stoppen. Deze week hebben we op Bol.com een aantal Disney soundtracks, luisterboeken, verzamel CDs en andere audio pareltjes verzameld!

The Magic Of Disney 2CD

The Magic Of Disney 2CD

Met deze dubbel CD heb je meteen de meest bekende liedjes uit de Disney catalogus in je kast staan!

€ 19,99
Koop op Bol.com

Finding Dory CD en Luisterboek

Finding Dory CD en Luisterboek

Uitgeverij Rubinstein heeft een aantal leuke luisterboeken van Disney films. Naast een CD krijg je ook een schitterend boekje!

€ 7,90
Koop op Bol.comDisney's Lullaby Album

Disney's Lullaby Album

Disney muziek speciaal voor baby's? Ja het bestaat! Op deze CD staat speciale uitvoering van bekende Disney melodieën om lekker bij in slaap te vallen.

Nu in prijs verlaagd!
€ 7,99
Koop op Bol.com

Disney Pixar - Classic Album Select

Disney Pixar - Classic Album Select

Als je fan bent van de Pixar films moet je deze set in huis hebben. Je hebt dan namelijk de soundtracks van de 5 populairste Pixar films in de kast staan.

€ 38,99
Koop op Bol.comDisney's Greatest Love Songs

Disney's Greatest Love Songs

Valentijnsdag staat ook weer voor de deur. Deze Disney love songs CD is dan ook perfect om volgende week cadeau te geven.

€ 11,99
Koop op Bol.com

Jazz Loves Disney 2

Jazz Loves Disney 2

Misschien komt de naam Jazz Loves bekend voor van het evenement dat 2 jaar heeft plaatsgevonden in Disneyland Paris. De jazz muziek is gelukkig ook verkrijgbaar op CD.

€ 9,99
Koop op Bol.comThe Legacy Collection: Toy Story

The Legacy Collection: Toy Story

Voor de 20e verjaardag van Toy Story kwam deze schitterende set uit met een aantal bonus tracks en instrumentale nummers.

€ 29,99
Koop op Bol.com

Frozen 2 Draagbare CD-speler

Frozen 2 Draagbare CD-speler

Met al deze magische shop tips voor CDs heb je misschien ook nog een CD-speler nodig. Gelukkig bestaan daar ook Disney varianten van zoals deze Frozen speler!

€ 59,95
Koop op Bol.com


We zien je graag volgende week woensdag terug voor een nieuwe lading magische shop tips!
Heb je zelf een goede tip gevonden voor in ons wekelijkse overzicht? Stuur ons dan een mail of een berichtje op social media!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen