Magische shop tips

Je krijgt hier elke week de leukste Disney gerelateerde (online) shop tips die je echt moet scoren! Elke woensdag komt er een nieuw overzicht online!

Nu Frozen 2 in de bioscoop te zien is en het Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris in volle gang is kunnen we niet meer om Frozen heen. De winkels liggen weer vol met Frozen speelgoed, boeken, CD's en nog veel meer. Met zo veel producten zijn er natuurlijk ook genoeg koopjes te vinden. Wij hebben de beste Frozen koopjes opgezocht in de sale op Bol.com!

Pop Up Arendelle Kasteel

Pop Up Arendelle Kasteel

Neem het kasteel van Arendelle overal mee naartoe want dit pop-up kasteel is ook een koffertje! In het koffertje zit ook een mini Elsa en Anna.

20% korting! € 29,99
€ 23,99
Koop op Bol.com

Elsa's Marktavontuur LEGO

Elsa's Marktavontuur LEGO

Of je nu oud of jong bent, fan van LEGO blijf je altijd. Nu is deze kleine LEGO set misschien wat populairder onder de kleine Frozen fans, maar een LEGO Olaf blijft leuk.

15% korting! € 19,99
€ 16,95
Koop op Bol.comFrozen 2 Home Sprint

Frozen 2 Home Sprint

Frozen 2 Home Sprint is een Frozen variant op Ganzenbord. Een bekend spel dus met een leuke twist. Vooral de Elsa, Anna, Olaf en Sven pionnen zijn een leuke toevoeging.

58% korting! € 19,99
€ 8,49
Koop op Bol.com

Frozen 2 Peel & Reveal

Frozen 2 Peel & Reveal

Eigenlijk willen we niet al te veel verklappen over deze mystery box. Het is namelijk een verrassing wat in de doos zit. Je krijg in ieder geval 5 figuren uit de film.

30% korting! € 22,99
€ 16,19
Koop op Bol.comForest Expedition Set

Forest Expedition Set

De scenes uit het bos in Frozen twee zijn natuurlijk iconisch. Met deze set speel je de scenes uit de film na met schitterende poppen.

27% korting! € 69,99
€ 50,99
Koop op Bol.com

Frozen 2 Spellen Bundel

Frozen 2 Spellen Bundel

Op zoek naar een Frozen spel maar weet je niet welke je moet kopen? Met dit voordelige 3 pack heb je meteen 3 spellen in huis voor heel het gezin!

14% korting! € 9,99
€ 8,59
Koop op Bol.comFrozen 2 Mattias

Frozen 2 Mattias

Gevangen in het betoverende bos, bleef luitenant Mattias trouw aan zijn vaderland. Het is niet meteen het eerste character waar je aan denkt, maar toch tof dat hij ook een eigen pop heeft.

20% korting! € 19,99
€ 16,09
Koop op Bol.com

Frozen 2 Lenticular Puzzel

Frozen 2 Lenticular Puzzel

Je vraagt je misschien af wat een lenticular puzzel is, maar eigenlijk is het een chique woord voor 3D puzzel. Beweeg de puzzel heen en weer en zie hoe jouw plaatje veranderd.

6% korting! € 8,99
€ 8,49
Koop op Bol.com


We zien je graag volgende week woensdag terug voor een nieuwe lading magische shop tips!
Heb je zelf een goede tip gevonden voor in ons wekelijkse overzicht? Stuur ons dan een mail of een berichtje op social media!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen